מזג אוויר
בחר אזור:
מפת תאילנד

ויזה לתאילנד

ויזה לתאילנד
30 יום בכניסה אווירית, 15 יום כניסה יבשתית .
ויזה זו אינה עולה כסף, מקבלים אותה במעברי הגבול או בשדה התעופה. לוויזה מצורף אישור כניסה ותאריך עזיבה חוקי.
את הטפסים ממלא כל נוסע בעצמו בשדה התעופה הרלבנטי. אם ברצונכם לשהות יותר מ 30 יום עליכם לקנות ויזת המשך שהיה.
מחירה כ 150 שח, והיא לחודשיים נוספים על החודש שכבר עבר. יחד עם זאת באם תרצו להמשיך עוד חודש ,במעברי הגבול ובשדות התעופה אפשר להאריך
את הוויזה במשרד ההגירה.
אם מראש החלטתם להישאר יותר מחודש , אפשר לגשת לשגרירות תאילנד בישראל, פתוח שני עד שישי
את הוויזה מקבלים תוך יומיים 
כתובת:

שדרות אבא אבן 1, הרצליה פיתוח בניין מרכזים 2001
09-954-8412/3 טלפון

09:00-11:30  ימי פעילות: שני עד שישי

אם באמצע תקופת ה30  יום הרגילה עזבתם את המדינה הוויזה מתבטלת, ואתם עוברים לוויזה חודש בחודשו.
אם עברתם את תקופת הויזה תשלמו קנס 500 באט על כל יום מעבר לזמן, אז צאו את המדינה באחד ממעברי הגבול תבדקו שאין בעיה בגבולות עם מדינה זו וחזרו מיד בשער הכניסה,
תקבלו עוד חודש ללא תשלום עבור ההחתמה.

 

 שגרירות ישראל בתאילנד
שגרירות ישראל שבבנגקוק נמצאת בכתובת:
כתובת: Ocen Tower 25th Floor, 75 Sukumvit Soi 19 Bangkok 10110 Thiland
טלפון: 6622049200/1/2  פקס: 6622049255
לא להתעצל ולארגן תמיד ויזה, לא לשמוע לחסכנים, התאילנדים לא יהססו להעלות אתכם על מטוס הביתה אם משהו לא בסדר, או שינו את החוקים, ולא ידעתם,
 כמובן הכול מדובר על טיולים עצמאיים ולא על טיולים מאורגנים על ידי חברות, אם החלטתם לעזוב קבוצה באמצע הטיול, קראו את הכתוב למעלה עוד פעם.

 



   
   
שלח לחבר